Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

.«Βέλη» Δημοκρατικής Συμμαχίας προς Βενιζέλο για τους μικροομολογιούχους

«Βέλη» Δημοκρατικής Συμμαχίας προς Βενιζέλο για τους μικροομολογιούχους


Ευθέως, η Δημοκρατική Συμμαχία κατηγορεί το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ, που μετέχουν στην κυβέρνηση Παπαδήμου, ότι εξαπάτησαν τους ιδιώτες ομολογιούχους.
Ιδιαίτερα αιχμηρή είναι, μάλιστα, η Δημοκρατική Συμμαχία για τον Ευάγγελο Βενιζέλο, τον οποίο κατηγορεί ότι είτε παραπλανούσε τους έλληνες μικροομολογιοούχους, όταν έλεγε ότι θα υπάρξει μηχανισμός αναπλήρωσης των απωλειών, είτε ότι έδειξε αμέλεια αφού δεν είχε διαπραγματευτεί το θέμα προ της κατάληξης του PSI, όταν ήταν σε πολύ καλύτερη διαπραγματευτική θέση.
«Ο κ. Βενιζέλος κατέληξε να το κάνει κατόπιν εορτής και απέτυχε παταγωδώς, ενώ η ΝΔ διακρίνεται για την ένοχη σιωπή της», δήλωσε ο υπεύθυνος του τομέα Οικονομίας και Οικονομικών του κόμματος της Ντόρας Μπακογιάννη ευρωβουλευτής Θ. Σκυλακάκης, ο οποίος, παράλληλα, έθεσε και θέμα άνισης μεταχείρισης των Ελλήνων μικρομολογιούχων έναντι της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.
«Οι Ευρωπαίοι εταίροι πρέπει να αντιληφθούν ότι το βαθύ αίσθημα αδικίας που δημιουργεί η στάση του Eurogroup, μετά τη διαπραγματευτική ανυπαρξία της συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, έχει σοβαρό κίνδυνο να καταλήξει σε απίστευτα νομικά αδιέξοδα και αποφάσεις, που θα επηρεάσουν δυσμενώς τη δημόσια δανειοδότηση σε ολόκληρη την Ευρώπη» δήλωσε ο κ. Σκυλακάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου