Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Μπακογιάννη: Η Δημοκρατική Συμμαχία θα είναι στη Βουλή
Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας επισήμανε ότι έχει καλέσει σε συνεργασία όλους εκείνους οι οποίοι θέλουν να κοιτάνε τον ελληνικό λαό στα μάτια

Picture 0 for Μπακογιάννη: Η Δημοκρατική Συμμαχία θα είναι στη Βουλή
Την αισιοδοξία ότι η Δημοκρατική Συμμαχία θα διεκδικήσει έναν μεγάλο αριθμό πολιτών εκτίμησε η πρόεδρος του κόμματος Ντόρα Μπακογιάννη, κατά την περιοδεία της στους νομούς Θεσσαλονίκης, Πιερίας και Ημαθίας. «Ο κόσμος θα σκεφτεί πάρα πολύ σοβαρά τι είδους Βουλή θέλει, ποιους θέλει μέσα σε αυτή τη Βουλή, ποιοι πιστεύει ότι έχουν τη σοβαρότητα αλλά και το σχέδιο να βγάλουν την Ελλάδα από την κρίση» σημείωσε.
Επισήμανε ότι έχει καλέσει σε συνεργασία όλους εκείνους οι οποίοι θέλουν να κοιτάνε τον ελληνικό λαό στα μάτια, χωρίς να χρειαστεί να λένε άλλα πριν και άλλα μετά τις εκλογές. Σε ερώτηση για τις φωνές που ζητούν από τον πρόεδρο της ΝΔ να ενώσει όλη την κεντροδεξιά και να καλέσει να επιστρέψει στο κόμμα και την κ. Μπακογιάννη, η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας απάντησε: «Αυτό απευθύνεται προς τον κ. Σαμαρά».
Η κ. Μπακογιάννη κατηγόρησε την κυβέρνηση για έλλειψη αξιοπιστίας. «Δεν υπάρχει αξιοπιστία σε μια κυβέρνηση η οποία δηλώνει ότι θα προστατεύσει τα φυσικά πρόσωπα που αγόρασαν ελληνικά ομόλογα και τελικώς δεν το κάνει, δηλώνει ότι δεν θα φορολογηθούν οι ημιυπαίθριοι χώροι και μετά το κάνει, δηλώνει ότι θα ρυθμίσει τα δάνεια και δεν το κάνει, παρά μόνο για τα δάνεια των κομμάτων της» είπε.
«Οφείλουμε να προστατεύσουμε αυτή τη στιγμή το εισόδημα των Ελλήνων προχωρώντας σε διαρθρωτικές αλλαγές- και είναι αδιανόητο να προτιμάμε να κόψουμε μισθούς από το να μειώσουμε επιτέλους το κράτος και τη σπατάλη», τόνισε η κ. Μπακογιάννη και -ενόψει της προεκλογικής περιόδου- κάλεσε τα κόμματα να ξεκαθαρίσουν πλήρως τις θέσεις και τις προτάσεις τους, λέγοντας ότι οφείλουν να είναι συγκεκριμένα και κυρίως αξιόπιστα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου