Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Ντ. Μπακογιάννη: Η Δημοκρατική Συμμαχία έγινε εσκεμμένα στόχος

Ντ. Μπακογιάννη: Η Δημοκρατική Συμμαχία έγινε εσκεμμένα στόχος

Η Δημοκρατική Συμμαχία έγινε εσκεμμένα στόχος, υποστήριξε η Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας στο ιδρυτικό συνέδριο της νεολαίας του κόμματός της.

Όπως είπε, «προσπαθούν να μας εμπλέξουν, να μας μειώσουν στο μεγαλύτερό μας πλεονέκτημα που είναι ότι δεν φοβόμαστε κανέναν. Ψάξτε όσο θέλετε, όπου θέλετε. Με ψάξατε το '90, με ψάξατε το '95, ξαναψάξτε σήμερα. Όσο και να στεναχωριέμαι, που στεναχωριέμαι, όσο και να πληγώνομαι, που πληγώνομαι, δεν το βάζω κάτω. Και να ξέρετε ότι δεν θα έμπαιναν στον κόπο αυτοί, που μας στήνουν, αν η Δημοκρατική Συμμαχία ήταν πράγματι ένα κόμμα του 2% ή του 1,5%» είπε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας.

Η Ντόρα Μπακογιάννη εμφανίστηκε βέβαιη για την επιτυχία του κόμματός της στις επικείμενες εκλογές, ενώ σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «ποτέ άλλοτε δεν υπήρξαν τόσα κόμματα να διαγωνίζονται να καταστρέψουν την Ελλάδα», προσθέτοντας ότι «στόχος και υπόσχεση της Δημοκρατικής Συμμαχίας στη νέα γενιά είναι μία: Δουλειές, δουλειές, δουλειές».

Απευθυνόμενη στους νέους του κόμματός της τους είπε ότι είναι αχτίδα φωτός και χαρακτήρισε «φασιστοειδή φαινόμενα» εκείνους που «διαλύουν ειρηνικές διαδηλώσεις με γιαούρτια και αβγά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου