Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

«Υπεύθυνοι ΠΑ.ΣΟ.Κ. και Ν.Δ. για το πάρτι διαφθοράς στο δημόσιο»

 
«Υπεύθυνοι ΠΑ.ΣΟ.Κ. και Ν.Δ. για το πάρτι διαφθοράς στο δημόσιο»

Επίθεση στο ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ εξαπέλυσε η Ντόρα Μπακογιάννη για το πρόβλημα της διαφθοράς.
«Επί πάρα πολλά χρόνια ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ανέχονταν το πάρτι διαφθοράς στον ευρύτερο δημόσιο τομέα αρνούμενοι να συγκρουστούν με το πελατειακό κράτος», δήλωσε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας επισημαίνοντας πως σήμερα το κόστος αυτή της διαφθοράς έχει αγγίξει κάθε έλληνα, κάθε μισθωτό και κάθε συνταξιούχο.

«Είναι η ώρα να είμαστε αμείλικτοι εφαρμόζοντας τις ευρωπαϊκές προτροπές και τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς. Αξίζει η Ελλάδα ένα δίκαιο και έντιμο κράτος», τόνισε η κα Μπακογιάννη.

Παράλληλα η Δημοκρατική Συμμαχία συνέχισε την αυστηρή κριτική στα κόμματα που μετέχουν στην κυβέρνηση Παπαδήμου για τις περικοπές στους μισθούς των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα την ίδια ώρα που δεν κόβονται δαπάνες 1 δις ευρώ για μαϊμού συντάξεις και επιδόματα και εξακολουθούν να σπαταλούνται ανεξήγητα υψηλά ποσά 3,2 δις ευρώ στη υγεία.

«Τα κόμματα της συγκυβέρνησης οφείλουν να εγκαταλείψουν άμεσα τις λογικές προστασίας των συντεχνιών και των στρατών τους και να λειτουργήσουν προς όφελος της πλειοψηφίας των εργαζομένων που πληρώνει καθημερινά τα λάθη του πελατειακού κομματικού κράτους που δημιούργησαν», δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου της Δημοκρατικής Συμμαχίας Δημήτρης Ζαφειριάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου