Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Συνάντηση με τον Εμπορικό Σύλλογο Πειραιώς του Γιώργου Τριανταφύλλου

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ: Συνάντηση με τον Εμπορικό Σύλλογο Πειραιώς του Γιώργου Τριανταφύλλου

Επιχειρήσεις επισκέφθηκε σήμερα ο υποψήφιος Βουλευτής Β΄ Πειραιά της Δημοκρατικής Συμμαχίας Γιώργος Τριανταφύλλου, οποίος περπάτησε στην αγορά και αφουγκράσθηκε τα προβλήματα των εμπόρων. Αφού δε διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο και ότι τη Δευτέρα των εκλογών, οι εκλεγμένοι του κόμματος θα «σηκώσουν τα μανίκια για δουλειά», ο κ. Τριανταφύλλου, επανέλαβε τις δηλώσεις της Προέδρου του κόμματος κας Ν. Μπακογιάννη, που δήλωσε ότι λόγω των θέσεών της για την ανάπτυξη, η παράταξη, όχι απλώς θα μπει στη Βουλή, αλλά θα κάνει και την έκπληξη.
Μετά το πέρας της περιοδείας του και αφού σχημάτισε ολοκληρωμένη εικόνα για την επικρατούσα κατάσταση, ο κ. Τριανταφύλλου επισκέφθηκε τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου κ. Γιώργο Ζησιμάτο με τον οποίο είναι φίλοι από παλιά και συναγωνιστές στο παρελθόν, επί σειρά ετών στην ίδια παράταξη.
Με τον Πρόεδρο, ανέλυσαν τα συνεχώς διογκούμενα προβλήματα που εμφανίζονται στην αγορά, τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα τη μεγάλη οικονομική ύφεση και οδήγησαν ακόμα και σε λουκέτο πολλές επιχειρήσεις. Ολοκληρώνοντας την περιοδεία του, ο υποψήφιος Βουλευτής δήλωσε μεταξύ άλλων:
«Επιβάλλεται ένα νέο και άμεσο ξεκίνημα στην αγορά, προκειμένου να επιτευχθεί πραγματική αναδιοργάνωση της επιχειρηματικότητας, που είναι ο βασικός κορμός εξόδου της χώρας από την κρίση και λειτουργεί ως αιμοδότης της οικονομίας. Η στήριξη της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, θα επιτευχθεί μόνο μέσα από τη δημιουργία κατάλληλων προϋποθέσεων, ώστε το επιχειρηματικό περιβάλλον να αποκτήσει και πάλι ελκυστικότητα. Αρκεί να υπάρξει ταύτιση ευγενούς φιλοδοξίας και στοχευμένων ενεργειών από την επόμενη Βουλή, ώστε οι προεκλογικές υποσχέσεις να μετατραπούν σε μετεκλογικές υλοποιήσεις.
Η αγορά αντιμετωπίσθηκε με σκληρή συμπεριφορά από τους κυβερνώντες και στη συνέχεια τιμώρησε και τιμωρήθηκε, αφού η χαοτική κατάσταση που επεκράτησε την τελευταία διετία, είχε ως αποτέλεσμα όχι τη ζητούμενη ανάπτυξη, αλλά αντίθετα, τον αφανισμό των μικρομεσαίων και την φοροδιαφυγή, λόγω έλλειψης ρευστότητας. Θεωρείται επομένως επιτακτική ανάγκη, η συνολική και ουσιαστική στήριξη της αγοράς, πέρα από κομματικές πεποιθήσεις και χρωματικές διαφορές παρατάξεων.
Και αυτό θα επιτευχθεί, μόνο με συσχετισμό δυνάμεων σταθερότητας που θα αποτελέσουν τη σύνθεση του αυριανού Κοινοβουλίου» κατέληξε ο ίδιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου