Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Δημοκρατική Συμμαχία και Μαρία Μπουκουβάλα σε αγώνα για τη Σωτηρία της Ελλάδας

Δημοκρατική Συμμαχία και Μαρία Μπουκουβάλα σε αγώνα για τη Σωτηρία της Ελλάδας

Μέσα σε κλίμα μεγάλης αισιοδοξίας το Σάββατο 21 Απριλίου, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, στον Ταύρο, έγινε η παρουσίαση τω Υποψηφίων του Κόμματος της Δημοκρατικής Συμμαχίας από την Πρόεδρό του κ. Ντόρα Μπακογιάννη.

Αξιοσημείωτο είναι ότι οι Οκτώ στους Δέκα Υποψήφιους πολιτεύονται για πρώτη φορά κάτι που σημαίνει ότι δόθηκε μεγάλη σημασία στη θέληση του Ελληνικού Λαού να ανανεώσει την εκλογική του βάση και να έχει τη δυνατότητα να εκλέξει τους Βουλευτές του μέσα από μια μεγάλη, δυναμική και σύγχρονη ομάδα νέων ανθρώπων.
Η Πρόεδρος Ντόρα Μπακογιάννη και φυσικά όλοι οι Υποψήφιοι υπόσχονται να υπηρετήσουν πιστά τον Ελληνικό Λαό και να τον βγάλουν από τα τραγικά αδιέξοδα και τις περιπέτειες που τον έχει ρίξει το σάπιο κομματικό κατεστημένο του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, που λυμαίνονται τον τόπο επί μία 40ετία.
Εμείς οι Πειραιώτες είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς με την κάθοδο του Κόμματος της Δημοκρατικής Συμμαχίας στις Εκλογές, όχι μόνο για τα πιστεύω του αλλά και γιατί ανάμεσα στους Υποψηφίους του συγκαταλέγεται και η Δυναμική και Δραστήρια Ιατρός, Αγωνίστρια και ιδιαίτερα αγαπητή Μαρία Μπουκουβάλα, ένας άνθρωπος που καθημερινά αναλώνει τη ζωή του για το κοινό καλό του τόπου.
Η Μαρία Μπουκουβάλα, εκτός των άλλων είναι μέλος του Δ.Σ του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά, Γενική Γραμματέας του Πολιτιστικού και Κοινωνικού Συλλόγου «Εν Πλώ».
Ευχόμαστε, τόσο στο κόμμα της Δημοκρατικής Συμμαχίας όσο και στην Αξιόλογη Υποψήφια και Συνεργάτιδα της Εφημερίδας μας Μαρία Μπουκουβάλα να έχουν επιτυχία και να μπουν δυναμικά στη Βουλή γιατί ο τόπος έχει ανάγκη Ανθρώπους δικούς του να στηριχτεί και όχι υπηρέτες να υπόσχονται άλλα και να δυναστεύουν τελικά το Λαό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου