Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Οι 4 του ψηφοδελτίου της Δημοκρατικής Συμμαχίας στην Κέρκυρα

Οι 4 του ψηφοδελτίου της Δημοκρατικής Συμμαχίας στην Κέρκυρα




Η Ρ. Βλαχοπούλου, από την Ν.Ε. Κέρκυρας της Δημοκρατικής Συμμαχίας, παρουσίασε τους 4 υποψηφίους του κόμματος, ενόψει των εκλογών της 6ης Μαΐου.

Πιο συγκεκριμένα, οι υποψήφιοι του ψηφοδελτίου της Δημοκρατικής Συμμαχίας στην Κέρκυρα είναι ο Βασίλης Ακτύπης, συνταξιούχος τραπεζικός, η Μαρία Καλλιμάνη έμπορος, η Ιωάννα Καρακωνσταντάκη επιχειρηματίας και ο Μάρκος – Απόστολος Παπαγιαννάκης, ξεναγός.
Από την πλευρά της η εκπρόσωπος της Ν.Ε., Ρούλα Βλαχοπούλου μεταξύ άλλων είπε ότι «η Δημοκρατική Συμμαχία παρουσιάζει ψηφοδέλτια τα οποία απαρτίζουν στην συντριπτική τους πλειοψηφία πολίτες άφθαρτοι από το πολιτικό κατεστημένο, νέοι άνθρωποι, που έρχονται από την κοινωνία για να υπηρετήσουν την πολιτική σε μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο για τη χώρα μας.
Οι υποψήφιοι του κινήματος διεκδικούν τη θετική ψήφο των ελλήνων πολιτών για ένα σίγουρο ευρωπαϊκό αύριο.
Η Δημοκρατική Συμμαχία είναι ο μεταρρυθμιστικός τρίτος πόλος στο πολιτικό σκηνικό που πρέπει να αλλάξει οριστικά.
Γι’ αυτό το λόγο χρειάζονται αποφάσεις που θα τιμωρήσουν το δικομματισμό, αλλά δεν θα καταστρέψουν την Ελλάδα.
Η Δημοκρατική Συμμαχία αγωνίζεται για την επικράτηση της λογικής!
Οι υποψήφιοι της Κέρκυρας, αποτελούν την πρόταση, αναγέννησης του πολιτικού πλαισίου που επικρατεί στο νησί μας, κινούνται στα πλαίσια της κοινωνίας μας, είναι 4 από εμάς, τους απλούς πολίτες, που διεκδικούν να εκπροσωπήσουν πολίτες ενεργούς και διψασμένους για ελπίδα και αναγέννηση του τόπου μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου