Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

«Πυρά» από τη Δημοκρατική Συμμαχία κατά του ΚΚΕ

Παράλληλα, ζητά εξηγήσεις ζητά από τον Ευάγγελο Βενιζέλο.


Κατά μέτωπον επίθεση κατά του ΚΚΕ εξαπέλυσε η Δημοκρατική Συμμαχία, κατηγορώντας το ότι αποφάσισε να γιορτάσει τη σημερινή Πρωτομαγιά συνεχίζοντας τον αγώνα του για να κλείσουν όλες οι επιχειρήσεις.
«Την τιμητική σήμερα είχε η Ελληνική Χαλυβουργία, όπου το ΚΚΕ προσπαθεί εδώ και μήνες να κλείσει η εταιρεία. Στην εμμονή του αυτή καταταλαιπώρησε χιλιάδες εκδρομείς, οι οποίοι μπλέχτηκαν στο κυκλοφοριακό κομφούζιο που προκάλεσαν τα πούλμαν και οι μεταφερόμενοι οπαδοί του» δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Θανάσης Ζορμπάς, και κατηγόρησε το ΚΚΕ ότι «για να πετύχει τους στόχους του έχει επενδύσει στην καταστροφή και την ταλαιπωρία».
Ταυτόχρονα, εξηγήσεις από Ευάγγελο Βενιζέλο ζητά η Δημοκρατική Συμμαχία, με αφορμή όσα είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στους εργαζόμενους των ναυπηγείων Σκαραμαγκά.
«Αντί να δίνει αόριστες υποσχέσεις στους εργαζόμενους των ναυπηγείων Σκαραμαγκά, ο κ. Βενιζέλος οφείλει να εξηγήσει για ποιο λόγο δεν έχει κάνει τίποτα ώστε να μπορούν τα ναυπηγεία να πωλούν πλοία στην ελεύθερη αγορά και να έχουν οι εργαζόμενοι δουλειά» δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Θανάσης Ζορμπάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου