Κυριακή 13 Μαΐου 2012

" Κατεβάστε τους διακόπτες …και βάλτε λουκέτο στη ΔΕΗ "


   Ακραία αντιμετώπιση σε μια ακραία στάση συνδικαλιστικής δραστηριότητας, ανεπίτρεπτης για τη σημερινή εποχή, στην οποία καταργούνται και καταπατούνται βασικά εργασιακά δικαιώματα. Η συνδικαλιστική δράση κάθε φορέα δε μπορεί να λειτουργεί , ανεξάρτητα από τη δυναμική της κοινωνίας και σε βάρος άλλων. Οι επιλογές των συνδικαλιστών ΔΕΗ, θα τους φέρουν σε αντιπαράθεση με ολόκληρη την κοινωνία και θα την "πληρώσουν " όλοι ανεξαρτήτως , οι εργαζόμενοι.
   Οι κύριοι συνδικαλιστές πρέπει να γνωρίζουν ότι φέρουν μεγάλη ευθύνη . Ο ταλαιπωρημένος  Ελληνικός λαός δεν είναι το διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΗ, που με τις φωνές και τους τραμπουκισμούς τους  κατάφεραν να τους κάθεται σούζα.
      "Δώστε απαντήσεις για όσα σας κατηγορούν ΤΩΡΑ."
  • Για το 1 εκατομμύριο που επωφεληθήκατε προσκομίζοντας πλαστά ή εικονικά τιμολόγια.
  • Για τα πολυτελή ταξίδια στην Ευρώπη, χρεωμένα στην επιχείρηση.
  • Για τις μελέτες που ανατέθηκαν σε συγγενικά σας πρόσωπα και δεν παραδόθηκαν ποτέ.
  • Για τη διοργάνωση 29 εκδηλώσεων με ψευδή χρεωστικές δαπάνες ( μόνον για τα έτη 2008-2010) που σας κατηγορεί η εφημερίδα το "Έθνος".
  • Για τις 17 συνολικά περιπτώσεις υπερχρέωσης της ΔΕΗ που υπάρχουν στο πόρισμα της ΣΔΟΕ.

   Αν θέλετε να αποκατασταθείτε απέναντι στην ελληνική κοινωνία, να δεχτείτε άνοιγμα των καταθετικών σας λογαριασμών και έλεγχο του πόθεν έσχες.
   Η συνδικαλιστική σας δράση, είναι  πολύ προκλητική. Η ΔΕΗ δεν είναι φέουδο κανενός και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να εκβιάζει υπουργούς και κυβερνήσεις για προσωπικά οφέλη, σε βάρος των συμπολιτών του:

  • Όταν έχουν καταργηθεί οι συλλογικές συμβάσεις εργασίας στον ιδιωτικό τομέα.
  • Όταν οι μισθοί τείνουν να εξομοιωθούν με αυτούς της Βουλγαρίας και της Ρουμανίας.
  • Όταν χιλιάδες δημόσιοι υπάλληλοι κινδυνεύουν να χάσουν τη δουλειά τους.
  • Όταν πολλές πλέον οικογένειες, έχουν και τους δυο γονείς άνεργους και, συντηρούνται από την πενιχρή σύνταξη του παππού…

   Η στάση των συνδικαλιστών της ΔΕΗ και όσων την ανέχονται είναι αδικαιολογήτως απαράδεκτη.
Το ρεύμα είναι ένα κοινωνικό αγαθό ,- πολλές φορές  αυτό το επικαλείσθε- όμως δεν δείχνετε ίχνος κοινωνικής ευαισθησίας όταν στους ήδη υπερχρεωμένους και υπερχειλισμένους λογαριασμούς της ΔΕΗ, προσθέτετε  επιπλέον δικά σας επιδόματα, υπέρογκες αμοιβές , αναδρομικές εισφορές, …κτλ.
Σε μια Ελλάδα που το ταμείο είναι άδειο, τολμάτε να βάζετε χέρι στην τσέπη των εξαθλιωμένων συμπολιτών σας,… γιατί εμείς σας πληρώνουμε.


   Λοιπόν στο δικό σας "ΕΓΕΡΘΗΤΙ" προς την ελληνική κοινωνία…. η απάντηση είναι μία. "Κατεβάστε τους διακόπτες …και βάλτε λουκέτο στη ΔΕΗ ".
Εκβιασμοί στο λαό δεν περνάνε!


   Να΄στε ευχαριστημένοι που έχετε την καλά αμειβόμενη δουλειά σας … ακόμα… ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου