Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Η έδρα του ENISA ήταν και θα είναι το Ηράκλειο

Η έδρα του ENISA ήταν και θα είναι το Ηράκλειο

Ο Τομεάρχης Υποδομών, Μεταφορών και Περιβάλλοντος, βουλευτής Ηρακλείου της Δημοκρατικής Συμμαχίας Λευτέρης Αυγενάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Σε μία εποχή που η ασφάλεια του Διαδικτύου αναγάγεται σε θέμα μείζονος σημασίας, η απίστευτη ολιγωρία που επιδεικνύει το αρμόδιο Υπουργείο Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων για την παραμονή της έδρας του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Ασφάλειας Δικτύων (ENISA) στο Ηράκλειο είναι πρωτοφανής.

Η Δημοκρατική Συμμαχία με πλείστες παρεμβάσεις τόσο της Προέδρου Ντόρας Μπακογιάννη, όσο και του Βουλευτή Ηρακλείου Λευτέρη Αυγενάκη ασκεί πιέσεις προς πάσα κατεύθυνση προκειμένου να μην αποδυναμωθεί η έδρα του ENISA στο Ηράκλειο και φυσικά να μην απομακρυνθεί εκτός Ελλάδος. Ο Υπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων όμως, κ. Μ. Βορίδης, μοιάζει να έχει εγκαταλείψει τη μάχη πριν καλά καλά αυτή ξεκινήσει!

Αναμένουμε εντατικοποίηση των προσπαθειών και συντονισμένες ενέργειες από την ελληνική κυβέρνηση στην Ευρώπη, προκειμένου να θωρακισθεί η παραμονή του ENISA στην περιφέρεια Κρήτης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου