Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Είμαστε ανοικτοί σε μετεκλογικές συνεργασίες, δηλώνει ο γραμματέας της Δημοκρατικής Συμμαχίας

Είμαστε ανοικτοί σε μετεκλογικές συνεργασίες, δηλώνει ο γραμματέας της Δημοκρατικής Συμμαχίας


Της ψήφου στη νέα δανειακή σύμβαση που έδωσε στην Βουλή το κόμμα του, παρά το ότι δεν συμμετείχε στη διαπραγμάτευση, υπεραμύνθηκε ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της "Δημοκρατικής Συμμαχίας" Γιάννης Οικονόμου, σε συνέντευξη Τύπου στην Τρίπολη, εξηγώντας, όπως τόνισε, ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος διάσωσης της χώρας, ενώ η χρεοκοπία θα επέφερε σοβαρά δεινά.

    Ο κ. Οικονόμου απαντώντας σε ερώτηση για το αν πρέπει να συνεισφέρουν περισσότερο οι βουλευτές, ύστερα μάλιστα από την παραίτηση του Προέδρου της Δημοκρατίας από την αποζημίωσή του και την κίνηση των Ιταλών δημάρχων, ανέφερε τις προτάσεις της "Δημοκρατικής Συμμαχίας" για μείωση του αριθμού των βουλευτών σε 200 και τον περιορισμό της επιχορήγησης των πολιτικών κομμάτων.

    Ο Γραμματέας της "Δημοκρατικής Συμμαχίας" εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι το κόμμα του θα κερδίσει την μάχη των εκλογών και θα διαψεύσει τις δημοσκοπήσεις.

    Δήλωσε δε ότι στο κόμμα είναι ανοικτοί σε μετεκλογικές συνεργασίες προγραμματικού επιπέδου, συμπληρώνοντας με νόημα ότι «δεν κάνουμε πολιτική με βεντέτες» και κάλεσε τους πολίτες, όποτε κι αν γίνουν οι εκλογές, να μετάσχουν, γιατί «η αποχή δεν είναι λύση».



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου