Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

«Η Δημοκρατική Συμμαχία έχει κηρύξει ανένδοτο αγώνα στη διαφθορά

«Η Δημοκρατική Συμμαχία έχει κηρύξει ανένδοτο αγώνα στη διαφθορά και το αποδεικνύει καθημερινά», επισήμανε ο βουλευτής του κόμματος, Λευτέρης Αυγενάκης, με αφορμή τις εξελίξεις στην υπόθεση του εμβάσματος του ενός εκατ. δολ. από τον σύζυγο της Ντ. Μπακογιάννη, Ισ. Κούβελο.
«Από την πρώτη στιγμή αυτής της παραφιλολογίας σχετικά με τον υποτιθέμενο βουλευτή που "έβγαλε" το 1 εκατομμύριο, ζητούσαμε να έρθουν όλα στο φως», επισήμανε ο κ. Αυγενάκης και υπενθύμισε ότι από το βήμα της Βουλής η πρόεδρος του κόμματος ζήτησε να δημοσιοποιηθούν όλα τα στοιχεία και να ενημερωθεί ο ελληνικός λαός.
«Ήμασταν οι πρώτοι που ζητήσαμε και ζητάμε ουσιαστική περικοπή 50% των κρατικών επιχορηγήσεων των κομμάτων, με ταυτόχρονη κατάργηση κάθε έκτακτης χρηματοδότησης. Ήμασταν από τους πρώτους και δυστυχώς από τους λίγους Βουλευτές που καταθέσαμε όλα τα οικονομικά μας στοιχεία στη Βουλή και εξουσιοδοτήσαμε ενυπόγραφα τον κ. Πετσάλνικο να διερευνήσει τυχόν λογαριασμούς μας στο εξωτερικό, μετά τις φήμες που ενέπλεκαν βουλευτές με κρυφές καταθέσεις στην Ελβετία», σημείωσε ο βουλευτής.
Υπογράμμισε τέλος ότι η ημοκρατική Συμμαχία θα συνεχίσει να στηλιτεύει «αυτούς που εμπαίζουν τους θεσμούς και αμαυρώνουν υπολήψεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου