Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Δημοκρατική Συμμαχία: Οι πολίτες δεν αντέχουν νέους φόρους - περικοπές

Δημοκρατική Συμμαχία: Οι πολίτες δεν αντέχουν νέους φόρους - περικοπές

Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμμαχίας Λευτέρης Αυγενάκης σημειώνει ότι «τα ελληνικά νοικοκυριά, μισθωτοί, αυτοαπασχολούμενοι και συνταξιούχοι δεν αντέχουν επιπρόσθετα μέτρα που θα φέρουν νέες περικοπές, επιβαρύνσεις και φόρους».
«Τα ελληνικά νοικοκυριά, μισθωτοί, αυτοαπασχολούμενοι και συνταξιούχοι δεν αντέχουν επιπρόσθετα μέτρα που θα φέρουν νέες περικοπές, επιβαρύνσεις και φόρους», παρατηρεί ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμμαχίας Λευτέρης Αυγενάκης και υποστηρίζει ότι αυτό που χρειάζεται τώρα είναι η ανάληψη συγκεκριμένων πρωτοβουλιών «για την ουσιαστική μείωση των δημόσιων δαπανών που είναι προκλητικές και κοινωνικά άδικες».
«Εξίσου σημαντικό», συμπληρώνει, «είναι να προωθηθούν οι αναγκαίες διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις, για να δημιουργηθούν οι συνθήκες για νέες επενδύσεις που θα φέρουν δουλειές και ανάπτυξη στη χώρα».
Ο κ. Αυγενακής σημειώνει ακόμη ότι «αυτή οφείλει να είναι η πορεία μας και προς αυτή την κατεύθυνση πρέπει να κινούνται οι παρεμβάσεις των συγκυβερνούντων κομμάτων».
«Ο πολύτιμος χρόνος που περνά δεν ξαναγυρνάει και επιβάλει το συντομότερο τα κόμματα της συγκυβέρνησης να κυβερνήσουν», καταλήγει.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου