Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Ολοι οι άνθρωποι της Ντόρας

Ολοι οι άνθρωποι της Ντόρας

Δείτε τις φωτογραφίες της Μαρίας Μαράκη.

Στην Διονυσίου Αεροπαγίτου 3 μας υποδέχτηκαν με χαμόγελα και μας αποχαιρέτισαν με τσικουδιές. « Τις έχει φέρει η υπουργός από το σπίτι της», μας είπε ο κύριος Νίκος, που έχει πάντα ένα μπουκάλι παγωμένο στο ψυγείο του γραφείου για κάθε ενδεχόμενο.
Ήταν Παρασκευή στις δύο το μεσημέρι όταν βρεθήκαμε στο στρατηγείο της Ντόρας Μπακογιάννη. Η υποψήφια κυρία Πρόεδρος, προετοίμαζε την ομιλία της για την Κεντρική Επιτροπή. Εμείς δεν βιαζόμασταν. Γνωρίσαμε έναν- έναν τους συνεργάτες της και τους φωτογραφίσαμε. Παρακολουθήσαμε πως οργανώνουν την προεκλογική τους καμπάνια και αμέσως μετά μπήκαμε στο γραφείο της.
Η κυρία Μπακογιάννη μας καλοδέχτηκε με ένα χαμόγελο που απέπνεε σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Με μια γρήγορη εξερεύνηση στον χώρο διαπίστωσα αυτό που ήδη γνώριζα . Η πρώτη γυναίκα που διεκδικεί την ηγεσία της ΝΔ νιώθει καλά όταν είναι περιτριγυρισμένη από δικούς της ανθρώπους. Πάνω στο γραφείο και γύρω στους τοίχους έχει τις φωτογραφίες τους. Του Κωστή , της Αλεξίας, του Παύλου, του Ισίδωρου, των εγγονών της.

Οικογένεια της όμως είναι και οι πολύτιμοι συνεργάτες της.


Ο ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

Ο Δημήτρης Ζαφειριάδης , σπούδασε στο ΑΠΘ πολιτικός Μηχανικός. Γνώρισε την Ντόρα Μπακογιάννη στις αρχές του 90 στην Θεσσαλονίκη και είναι πιστός συνεργάτης της από το 1991. Δέκα χρόνια αργότερα και για ένα σύντομο διάστημα έγινε μέλος της οικογένειας. Ο γάμος με την Αλεξία δεν κράτησε αλλά η σχέση παρέμεινε άρρηκτη. Ο κ. Ζαφειριάδης είναι σήμερα ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου της Ντόρας Μπακογιάννη και « στρατηγός» στην προεκλογική της εκστρατεία.
ΨΥΧΡΑΙΜΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ
Η Φωτεινή Γιαννούλη έχει την ευθύνη του γραφείου τύπου. Είναι δημοσιογράφος και εργάζεται δίπλα στην πρώην υπουργό από την εποχή που ήταν Δήμαρχος. Κυκλοφορεί μονίμως με το blackberry και το hands free και καταφέρνει να είναι ήρεμη παρότι συνομιλεί ατέλειωτες ώρες στην διάρκεια της ημέρας με δημοσιογράφους.

Ο TECNO FRΕΑΚ
Ο Αχιλλέας Ιωακειμίδης σπούδασε Πολιτική Επικοινωνία στο Χάρβαρντ και είναι συνεργάτης της κ. Μπακογιάννη τα τελευταία δύο χρόνια. Είναι ο άνθρωπος που κλήθηκε να δικτυώσει την πρώην υπουργό. Είναι υπεύθυνος για την σελίδα dorabac.team που έφτιαξε ο ίδιος.


Ο ΙΣΟΡΡΟΠΙΣΤΗΣ ΚΥΡΙΟΣ ΚΟΥΒΕΛΟΣ
Ο Θάνος Κούβελος ( αδερφός του Ισίδωρου) είναι οικονομολόγος και ασχολείται με τα οργανωτικά της περιφέρειας.

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ
Η Ειρήνη Μανιατάκου , ήταν γραμματέας του Παύλου Μπακογιάννη. Μετά τον θάνατο του παρέμεινε στο ίδιο γραφείο ως ιδιαιτέρα γραμματέα της Ντόρα Μπακογιάννη.

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥ
Ο Παναγιώτης Αντωνόπουλος έχει την ευθύνη του οργανωτικού στο Λεκανοπέδιο. Απόφοιτος ΤΕΙ, έμπιστος της Ντόρας από το 1991.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου